Kaum perempuan propa je lebih



Aku selalu dengar perempuan cakap lelaki tak boleh dipercayai, mulut manis, bla..bla..bla.. Tapi sebenarnya diorang pun suka juga kalau banyak pakwe atau boyfriend.



Selalu kalau ditanye kepada perempuan yang jual maruah, kenapa pilih jalan tu, jawapan memang cliche. Kerana terdesak nak dapatkan wang. Padahal nak dapat wang dan juga 'keseronokan' Comes in one package. Sape tak nak. kan?? Aku tau ni pun sebab aku ada terbace satu blog pengakuan yang ditulis oleh orang perempuan sendiri...

 Orang perempuan ni suke kalau kite cakap dia lawa. Mane2 perempuan pun begitu. kalau dia jumpe lelaki yang perasan bagus tapi tak cakap dia lawa, dia akan usaha juga sampai lelaki tu buatkan dia rasa lawa. Padahal dia bukan suke pun kat lelaki tu. Memang shilake sungguh ...


Air mata dan orang perempuan memang tak dapat dipisahkan. Kadang2 orang perempuan menyalahgunakan air mata diorang ni. Air mata perempuan kan 'senjata'. Aku pernah nampak. Selalu...air mata diorang ni boleh ubah sesuatu keputusan yang penting. Keputusan syarikat yang 'beso-beso' pun boleh berubah. So kepada lelaki, jangan mudah tertipu dengan tipu helah orang perempuan ni...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara kawal berat badan dan info kesihatan mengenainya