Ayat cinta

Berikut adalah beberapa ayat yang mungkin korang boleh 'try' untuk memikat orang yang korang minati@ crush

Crush ni sebenarnya apa? Zaman aku sekolah dulu perkataan ni tak popular. Mungkin belum wujud. Kalau tanya adik2 bawah umur 25 diorang tahu la kot. Haha.. Budak sekarang umur 25 nampak sebaya aku . (kembang semangkuk)

Crush ni macam 'secret admire' ke? Kalau secret admire tu aku tahu lah sangat 'kuih' ape. Haha. Kuih la pulak...

O.K lah, tak mau melalut ke laut lagi. So di bawah adalah alternatif ayat2 cinta yang mungkin sesuai untuk mereka yang sedang bercinta atau baru nak jatuh cinta ditimpa tangga rumah...(kalau takde satu pun yang sesuai, lantak keme..)


  1. Hai si gadis yang ayu!! jeng...jeng..jeng.. (macam lone ranger la pulak) :D
  2. Oh adinda ku yang rupawan, rambut mu ikal mayang, hidung terletak, pipi layang dipauh (gerenti melekat 5 jari!!)...pauh dilayang kot...
  3. Hitam masin..hitam masin...yang hitammasin...pandang jemu, pandang jemu..
  4. Rozana@Amira (korang isi la sendiri nama apa) kau gadis idamanku, 2 hati jadi satu, bila kita bertemu...
Maaf la kalau korang bengang. Aku tahu ayat2 ni adalah senikata lagu-lagu yang diubahsuai. Peace!!



Susah sangat korang cakap je terus terang 3 perkataan magis tu. I LOVE YOU, WO AI NI, AKU CINTA PADAMU.

Tahu tak mengapa perkataan melayu lebih panjang berbanding bahasa2 lain? Sebab orang Melayu ni penyabar.., tak gopoh sangat. Hehe..









carian :

ayat cinta ayat cinta ayat cinta lawak ayat jiwang cinta ayat cinta jiwang ayat lawak cinta ayat cinta islam koleksi ayat cinta ayat cinta sejati koleksi ayat ayat cinta ayat manis cinta ayat cinta lucu ayat puitis cinta ayat ayat cinta jiwang ayat cinta kelakar ayat kecewa cinta ayat tentang cinta ayat madah cinta ayat ayat jiwang cinta lirik lagu ayat cinta rossa ayat ayat cinta ayat ayat cinta islam foto ayat cinta kata kata ayat cinta ayat ayat cinta rossa www.ayat cinta www.ayat ayat cinta wallpaper ayat ayat cinta novel ayat cinta ayat ayat cinta.com ayat cinta korea ayat ayat cinta wallpaper contoh ayat ayat cinta sinopsis novel ayat-ayat cinta

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara kawal berat badan dan info kesihatan mengenainya