Senarai movie english yang best


The Internet Movie Database (IMDb) telah mendedahkan senarai penuh25 pelakonpaling popular dan25 filempaling popular dalam antarabangsa pada tahun2010. Populariti telah ditentukan berdasarkan undian oleh100 juta penggunaberdaftar di IMDb. Secara keseluruhan, senarai pelakon dan filem dalamtop 25ni memang AWESOME. Senang cerita,most wanted moviesuntuk di download pada tahun ni. Jadi, jom kita lihat siapa yang tersenarai dalam list tersebut: Top 25 (Pelakon) 25.Scarlett Johansson 9. Megan Fox24. Emma Stone8. Gerard Butler23. Sandra Bullock7. Christian Bale22. Mila Kunis 6.Robert Downey Jr.21. Rachel McAdams5. Brad Pitt20. Natalie Portman4. Leonardo DiCaprio19. Bruce Willis3. Robert Pattinson18. Dakota Fanning2. Kristen Stewart17. Nicolas Cage1. Johnny Depp16. Matt Damon15. Zooey Deschanel14. Taylor Lautner13. Ryan Reynolds12. Tom Cruise11. Angelina Jolie10. Zoe Saldana Top 25 (Filem) 25. Unthinkable9. Scott Pilgrim vs. the World24. Red8. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 123. Iron Man 27. Shutter Island22. Megamind6. Kick-Ass21. Unstoppable5. Tangled20. Easy A4. How to Train Your Dragon19. Machete3. The Social Network18. Let Me In2. Toy Story 317. Four Lions1. Inception16. The Kids Are All Right15. Winter's Bone14. The Ghost Writer13. Despicable Me12. Ip Man 211. Buried10. The Town Kalo ikut saya,The Social Networkla patut 1st and then barulah Inception. Shutter Island pun leh tahan dengan plot cerita yang menguji kecergasan otak korang.Hehe.. Pelakon? Of course la, Gerard Butler dengan Johnny Depp. Tengok la filem apa pun yang dilakonkan oleh 2 orang mamat ni, gerenti layan. Johnny Depp Last but not least, Leonardo DiCaprio tak dilupakan juga. Blood Diamond, Inception, Shutter Island antara senarai wajib tonton bagi peminat setia Leonardo DiCaprio.Korang pulak rasa filem dan pelakon yang mane paling best?mane tau yg takde dalam list IMDb ke...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Cara kawal berat badan dan info kesihatan mengenainya